Om Esthers fodpleje

Mit navn er Esther. Jeg er gift og har 2 dejlige børn, som er flyttet hjemmefra.
Jeg er kontoruddannet og arbejder deltid.
Da jeg sætter stor pris på at hjælpe andre mennesker, besluttede jeg mig for at prøve noget nyt ved siden af mit deltidsjob. Mit valg faldt på lægeeksamineret fodplejer.

Jeg har altid været fascineret af kroppens konstruktion og her har fødderne en helt central funktion. Foden vejer totalt ca. 300 gram og disse skal bære vores legemets vægt igennem hele livet. Derfor er det særligt vigtigt, at vi plejer, passer og giver dem velvære, som vi gør med resten af vores krop.
Fodpleje er både for unge og ældre, da sunde fødder har stor betydning for f.eks. knæ, hofter, ryg, balance og gangafvikling.
Ved regelmæssig fodbehandling og pleje, kan problemer som f.eks. hård hud, nedgroede negle og ligtorne afhjælpes. Afhjælpningen af disse og det velvære der følger, er det, der giver mig lyst og energi til mit arbejde som fodplejer.
Min uddannelse som lægeeksamineret fodplejer, har jeg taget på Fodplejeskolen v/Eisner og Wahl i Odense, hvor vi er registreret i SADF foreningen for de lægeeksaminerede fodplejere.